miercuri, 28 martie 2012

Experienta mea Joico


In urma tuturor review-urilor si cuvintelor de lauda aduse acestui produs,am hotarat sa-l incerc si eu,fiind ferm convinsa ca nu are cum sa ma dezamageasca.L-am folosit de cum l-am cumparat(pe la inceputul lunii februarie),acesta terminandu-se recent si facandu-mi mie o parere nu tocmai buna.
Devenisem putin frustrata sa citesc peste tot despre setul K-Pak,minunile pe care el le face,fete incantate maxim de el.Nu a atins asteptarile mele din pacate.
Parul meu este ondulat natural,se degradeaza foarte repede si daca nu folosesc un balsam dupa fiecare spalare ar fi foarte aspru.In primele doua saptamani de cand incepusem sa-l utilizez (ma spal pe cap o data la 2 zile) matreata era in floare si foarte multa (nu mi s-a intamplat niciodata,cu niciun sampon,de niciun fel),aparea dupa cateva ore de la uscare,si continua sa apara pana la urmatoarea samponare.Niciodata nu m-am confruntat c-o astfel de situatie,cu niciun produs folosit,indiferent cat de ieftin sau cat de scump ar fi fost el.
Mi-am luat inima in dinti si am decis sa fiu rabdatoare cu el,primisem si niste indicatii sa mai astept ca nu se poate intampla o minune peste noapte.
Si am asteptat.Matreata s-a mai diminuat,parul parca avea o idee ca incepe sa straluceasca .. si cam atat.Ma asteptam la o stralucire de diamant,la o textura luxoasa,sau la orice altceva sa ma convinga ca a meritat sa inot prin nametii de la Unirii si prin gerul din ianurie pentru a-l achizitiona.Nici vorba ! Sunt foarte dezamagita de experienta mea Joico.Raportul calitate pret (pentru mine) lasa de dorit si nu am sa mai achizitionez niciodata acest pachet.Poate cel Body Lux,dar mai astept.Deocamdata sunt foarte multumita de produsele Madre Labs de pe iHerb,carora o sa le fac un review dupa ce le termin.
De ce toata lumea lauda pachetul K-Pak si eu nu pot ?:(

2 comentarii: